Fijn dat u heeft besloten om te starten met iBeleggen. We verheugen ons op de samenwerking met u. Wellicht hebt u met iBeleggen een alternatief gevonden voor sparen. Wij vinden het belangrijk dat u er wel rekening mee houdt dat beleggen meer risico met zich meebrengt dan sparen. Beleggen is per definitie nooit zonder risico.

Om te starten vragen we u om de online vragenlijst te doorlopen. Deze vragenlijst gebruiken we om het voor u meest geschikte portefeuilleprofiel te bepalen. Elk portefeuilleprofiel staat voor een bepaalde verdeling tussen aandelen, obligaties en vastgoed met een andere risico/rendementsverhouding.

We realiseren ons dat we letterlijk veel van u vragen. Dit heeft met name te maken met de toegenomen wet- en regelgeving. Maar, uiteindelijk is het met name in uw belang dat wij uw persoonlijke situatie goed inventariseren. De keuze voor het portefeuilleprofiel bepaalt immers al voor 80% uw toekomstige rendement. Dus we hopen dat u het de moeite waard acht om de vragen te beantwoorden. We helpen u natuurlijk graag als er vragen en/of opmerkingen zijn!