Wellicht vindt u het vreemd het woord ‘cryptovaluta’ op onze website te zien. Schrikt u niet, we gaan er absoluut niet voor u in beleggen, we willen u uitsluitend informeren over het veelgehoorde: ‘wat als’.

U herinnert zich vast de reclameslogans van een jaar geleden nog wel: ‘als u een aantal jaren geleden 1.000 euro in de Bitcoin had geïnvesteerd dan zou u nu miljonair zijn geweest’. Tja, met ‘als’ kunnen we eindeloos dromen over wat er was gebeurd ‘als we dit of dat hadden gedaan’.

U herinnert zich ook vast de verhalen van de mensen die ‘huis en haard’ hadden verkocht om rijk te worden met de, van de opbrengst van ‘huis en haard’, aangekochte bitcoins. Je moet het maar durven.

En tenslotte, wie herinnert zich niet  de verhalen van de mensen die hun wachtwoord waren vergeten, hun harde schrijf hadden opgeruimd of, heel wrang, de code mee het graf in hebben genomen en de nabestaanden hiermee niet alleen verdrietig, maar ook gefrustreerd achterlieten.

En nog los van deze trieste verhalen, de koers van de bitcoin is inderdaad een lange periode flink gestegen, maar de instappers van eind 2017/begin 2018 hebben hun inleg voor 75% zien verdampen, in grote lijnen resteert er nog 25% van het belegde bedrag.

U weet dat wij ‘no-nonsense’ vermogensbeheerders zijn. Onze taak is het uw portefeuille binnen uw profiel optimaal samen te stellen en te beheren, waarbij u nooit voor nare verrassingen komt te staan. Onze wens is dat u zich comfortabel voelt bij onze dienstverlening. Onafhankelijkheid, eenvoud, rust, vertrouwen, lage kosten en consistentie zijn daaronder belangrijke pijlers.

Wij zullen ons daarbij nooit laten leiden door ‘hypes’. De historie heeft ons geleerd dat er ‘winners’ zijn bij hypes, maar uiteindelijk loopt het bijna altijd verkeerd af. Wij kijken er met een schuin oog naar, maar blijven te allen tijde bij onze principes!