Wij zijn iBeleggen. Noem ons idealisten, maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon eenvoudig en begrijpelijk zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s. En dat helemaal duurzaam.

Kies voor rust, rendement en duurzaamheid

In het kort betekent iBeleggen:

  • Online beleggen met een persoonlijke touch
    Bij iBeleggen kent u de mensen die uw vermogen beheren. Dat is wel zo prettig. Online beleggen doen wij met persoonlijke aandacht. Daní en Maurice zijn uw eerste aanspreekpunt. U kunt met uw vragen altijd bij hen terecht.
  • No-nonsense met Slow beleggen
    Wij kiezen ervoor om gespreid te beleggen. Zo verlagen wij uw risico en verhogen tegelijkertijd uw kans op een goed rendement. Daarnaast houden wij uw kosten zo laag mogelijk, zodat u onderaan de streep meer rendement overhoudt. Tenslotte richten we ons samen met u op de lange termijn voor een bovengemiddeld goed marktrendement. Want hoe langer uw horizon, hoe beter uw rendement. Dit noemen wij Slow beleggen.
  • Duurzaam beleggen
    Wij vullen uw portefeuille in met enkel duurzaam gescreende beleggingen die zijn getoetst op het gebied van milieu, maatschappij, goed bestuur en ethische normen. Zo dragen wij samen ons steentje bij aan een betere toekomst.

Het mooiste dat we kunnen verdienen is vertrouwen

iBeleggen (een initiatief van topcapital) is transparant en 100% onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een grootbank en verkopen geen eigen producten. Ons enige belang is de tevredenheid van u als relatie.


Contact

Wilt u starten met Slow beleggen? Of heeft u vragen?  Neem dan contact op met Daní of Maurice via 020 673 63 72 of info@ibeleggen.nl. Ze beantwoorden graag uw vragen.