Wij zijn iBeleggen. Noem ons idealisten maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon begrijpelijk en eenvoudig zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s.

Beleggen is niet moeilijk

Zolang u maar vasthoudt aan een aantal belangrijke basisprincipes. Wij bewijzen dat het mogelijk is om verantwoord, beter en tegen lage kosten te beleggen met de volgende uitgangspunten:

  • We geloven in Slow beleggen = no nonsense beleggen
    Wij hebben niet de illusie de markt te verslaan. Samen met u richten we ons op de lange termijn zodat u onderaan de streep een bovengemiddeld goed rendement maakt.
  • We streven naar goede rendementen met lage kosten
    We streven naar de laagst mogelijke kosten voor de klant. Zo blijft er voor u onderaan de streep meer rendement over.
  • Persoonlijke aanpak
    iBeleggen is vertrouwen delen. Een nuchtere aanpak en vakmanschap is voor ons vanzelfsprekend. Online beleggen bij iBeleggen kan wel met persoonlijke aandacht.

iBeleggen (een initiatief van topcapital) is transparant en 100% onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een grootbank en verkopen geen eigen producten. Ons enige belang is de tevredenheid van onze klanten. Het mooiste dat we kunnen verdienen is vertrouwen.


Contact

Wilt u starten met Slow beleggen? Of heeft u vragen?  Neem dan contact op met Daní of Maurice via 020 – 673 63 72 of info@ibeleggen.nl. Ze beantwoorden graag uw vragen.