Twijfels om te starten met beleggen? Brandende vragen over de huidige beursomstandigheden? Het team van iBeleggen persoonlijk ontmoeten? Bezoek dan ons live evenement.

Wij willen onze relaties en geïnteresseerden laten zien dat iedereen succesvol kan beleggen aan de hand van een aantal basisprincipes. En dat met een gerust hart, ook in roerige tijden zoals deze.

Evenement: Iedereen kan succesvol beleggen

Locatie: Van der Valk hotel Breukelen
Datum: Woensdag 15 juni 2022
Tijd: 19:30 – 21:00

Meer weten over?

  • Waarom verlieten de oprichters de veilige en goedbetaalde bank?
  • Waarom zijn kosten veel belangrijker dan de meeste mensen denken?
  • Welke impact heeft een crisis op de lange termijn?
  • Waarom behalen luie beleggers het meeste rendement?
  • Hoe stellen wij uw portefeuille samen?
  • Wat zijn de voordelen van iBeleggen?

Aan de hand van een verrassende digitale quiz maakt u kennis met onze beleggingsfilosofie. Er is volop ruimte voor vragen tijdens de presentatie, tijdens de pauze en aansluitende borrel.

Ontdek waarom Slow beleggen op lange termijn het beste rendement oplevert. Bezoek ons op 15 juni in het Van der Valk Hotel Breukelen. En neem gerust iemand mee! Familie of vrienden zijn van harte welkom.

Deelname aan het evenement is kosteloos. Tot 15 juni!

Aanmelden voor dit evenement


Heeft u vragen over dit evenement?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

iBeleggen Wij zijn iBeleggen. Noem ons idealisten maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke, onafhankelijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon begrijpelijk en eenvoudig zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s. En dat helemaal duurzaam.