In de afgelopen jaren hebben wij bestendige relaties opgebouwd met intermediairs die onze beleggingsfilosofie en aanpak een warm hart toedragen. Hieronder vallen diverse financieel planners, estate planners, accountants en fiscalisten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor intermediairs en hun (toekomstige) relaties hebben wij een gebruikersvriendelijk platform opgezet. Via uw eigen inlogomgeving kunt u de ontwikkelingen van uw relatie(s) goed en efficiënt volgen. Wij houden maximaal rekening met uw randvoorwaarden, want ook uw onafhankelijkheid moet volledig worden gerespecteerd en gegarandeerd.

U ontvangt van ons uw persoonlijke inloggegevens voor de iBeleggen intermediairs omgeving. Nadat u bent ingelogd kunt u in één opslag de portefeuilles van uw relaties inzien (die bij ons beleggen). Bekijk hun vermogensverdeling, vermogensverloop, rendement, beleggingen, facturen en jaaropgaven.

Wij werken graag met u samen!

Het is onze droom om beleggen voor iedereen mogelijk te maken. Wij zullen u waar mogelijk ontzorgen, maar tevens waarborgen dat u zelf de centrale rol bij uw zakelijke en particuliere relaties behoudt. Daarom houden wij ons uitsluitend bezig met datgene waar wij goed in zijn: Slow beleggen, op een persoonlijke, no-nonsense wijze en tegen zeer lage kosten.

 


Contact met ons opnemen?Intermediairs

Heeft u tips voor ons of bent u benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 020 673 63 72
Email: info@ibeleggen.nl