Wat wij voor u kunnen betekenen?

In de afgelopen jaren hebben wij een bestendige relatie opgebouwd met diverse financieel planners, estate planners en accountants & fiscalisten die onze beleggingsfilosofie en aanpak een warm hart toedragen. Voor hen en toekomstige relaties hebben wij een gebruikersvriendelijk platform opgezet. Dit platform maakt het u gemakkelijk om de ontwikkelingen van uw klant of groep klanten goed en efficiënt te kunnen volgen. Wij willen maximaal rekening houden met uw randvoorwaarden, want ook uw onafhankelijkheid moet volledig worden gerespecteerd en gegarandeerd.

Het werkt als volgt

U krijgt persoonlijke inloggegevens voor het intermediairs-portaal. Nadat u bent ingelogd kunt u in één opslag de portefeuilles van uw klanten die bij ons beleggen inzien. Ook kunt u in het portaal onder meer portefeuille-inhoudelijke informatie en onze maandberichten terugvinden.

Wij zouden ook graag samenwerken met u

Het is namelijk onze droom om beleggen voor iedereen mogelijk te maken. Wij zullen u waar mogelijk ontzorgen, maar tevens waarborgen dat u zelf de centrale rol bij uw zakelijke en particuliere relaties behoudt. Dat doen wij door duidelijk met u af te spreken dat wij ons uitsluitend bezighouden met datgene waar wij goed in zijn: degelijk en vakbekwaam vermogensbeheer op een persoonlijke, no-nonsense wijze en tegen zeer lage kosten.

Contact

Heeft u tips voor ons of bent u benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op via: info@ibeleggen.nl of belt u met +31 (0)20 673 63 72.


Klik hier om direct in te loggen in het intermediairs-portaal.