Roeland (middelste op de foto) is als collega altijd een sfeermaker geweest. Op belangrijke of drukke momenten was hij altijd bereid zijn schouders er extra onder te zetten. Wij hebben hem leren kennen als een zeer enthousiast persoon die het belang van de klant voortdurend en overtuigend centraal heeft gesteld. Gezien de vele tientallen leuke en hartverwarmende reacties van klanten richting Roeland, kunnen wij concluderen dat hij veel waardering heeft geoogst. Daarbij zijn we ongelofelijk blij dat hij heeft aangeboden om na zijn vertrek een rol als ambassadeur voor iBeleggen op zich te nemen.

Roeland gaat zijn loopbaan verder verbreden door een overstap te maken naar Bol.com. Hier gaat hij de functie van Pricing Consultant/Commercial Specialist vervullen. Hij heeft ruim vier jaar voor iBeleggen gewerkt. We zullen hem zeker gaan missen en wensen hem zowel privé als zakelijk heel veel succes toe!

Peter van der Slikke Peter (1953) is de grondlegger van iBeleggen. Als gedreven leider inspireert hij zijn teamleden en klanten met presentaties en boeken over de financiële wereld.