iBeleggen bestaat 5 jaar! (en daar zijn we best trots op…)

Allereerst willen we u als klant enorm bedanken voor uw vertrouwen, veelvuldig ambassadeurschap en nuttige suggesties voor verbetering van onze dienstverlening. Wij hebben vaak gehoord dat onze klanten blij zijn met iBeleggen en dat wij rust hebben gebracht. Een mooier cadeau kunnen wij ons niet wensen! Met plezier zullen wij ons met net zoveel gedrevenheid blijven inzetten voor uw belangen.

We hebben de laatste maanden niet stilgezeten en achter de schermen hard gewerkt om iBeleggen in een nieuwe en meer professionele jas te steken! We vieren het vijfjarig bestaan onder andere met een geheel nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een animatiefilm waarin wij uitleggen waar Slow beleggen voor staat.

Graag nodigen wij u als klant of geïnteresseerde uit voor onze bijeenkomst waarin wij u alles vertellen over deze ontwikkelingen, onze beleggingsaanpak en ons nieuwe ambassadeursprogramma.

Mogen wij u 27 september verwelkomen in boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH te Utrecht? Aanmelden kan via deze link. We verheugen ons erop u daar te zien!

We verheugen ons erop u daar te zien!

Jeroen Gilles Jeroen Gilles (1982) werkt sinds maart 2017 bij iBeleggen en houdt zich bezig met het professionaliseren en zichtbaarder maken van ons bedrijf. Hij is positief-kritisch en heeft vernieuwende ideeën.