Starten vanaf 25.000 euro

iBeleggen biedt vermogensbeheer aan vanaf een bedrag van 25.000 euro. We hanteren geen maximum bedrag.

U kunt bij ons privé of zakelijk beleggen. Door de lage kosten en grote spreiding van de portefeuilles is iBeleggen zeer geschikt om bijvoorbeeld uw pensioen op te bouwen, uw pensioeninkomen aan te vullen of voor de lange termijn te beleggen voor een kind of kleinkind.

Volledig duurzaam beleggen

Als beleggers hebben wij invloed op investeringsbeslissingen en daarmee op de wereld van morgen. Wij dragen als vermogensbeheerder dan ook graag ons steentje bij aan een schone en sociale toekomst. Wij kiezen daarom enkel voor duurzaam gescreende indextrackers en marktfondsen die zijn getoetst op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur.

Lees hier meer over duurzaam beleggen

Keuze uit vijf verschillende portefeuilleprofielen

iBeleggen werkt met vijf verschillende portefeuilleprofielen. Elk portefeuilleprofiel staat voor een bepaalde mate van risico (de verhouding aandelen/obligaties/vastgoed), het te verwachten rendement en een minimale periode waarbinnen de belegging aangehouden moeten kunnen worden (de ‘beleggingshorizon’). Houd er rekening mee dat beleggen nooit zonder risico is.

Lees hier meer over onze portefeuilleprofielen

Uw portefeuille bij topcapital in beheer

Met iBeleggen kiest u voor rust en gemak. Wij dragen namelijk de zorg over uw portefeuille. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Dat doen wij via ons moederbedrijf topcapital. Zij stellen de portefeuille voor u samen, vullen deze voor u in, houden die voor u up-to-date en zorgen er voortdurend voor dat uw portefeuille binnen het door u gekozen profiel blijft. Uw portefeuille bij iBeleggen is internationaal gespreid, gericht op de toekomst en bestand tegen een stootje.

Uw liquide middelen veilig bij BinckBank

Wij werken samen met BinckBank. BinckBank is onze broker, wat betekent dat we uw rekening bij deze bank aanhouden en het effectensysteem van BinckBank gebruiken voor het handelen op de beurs. Wij hebben gekozen voor BinckBank omdat zij ons op dit moment de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. iBeleggen is niet afhankelijk van BinckBank.

Aangezien BinckBank een algemene bankvergunning heeft, zijn liquiditeiten tot 100.000 euro gegarandeerd onder het depositogarantiestelsel. Aangekochte effecten staan op uw eigen naam en worden – separaat van de balans van BinckBank – bewaard bij een apart bewaarbedrijf.

Naar wens geld bijstorten of onttrekken

Als klant kunt u op elk gewenst moment geld bijstorten op of geld onttrekken aan uw portefeuille. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dagelijks opzegbaar

Een opzegtermijn hanteren wij niet. U bent nooit aan ons gebonden. Wij hebben alleen een beheerrelatie, zolang u vertrouwen in ons stelt. U kunt daarom dagelijks van ons af. U betaalt alleen over de periode dat u daadwerkelijk belegd bent.

Online vermogensrapportage

U heeft 24/7 toegang tot uw online vermogensrapportage en kunt deze downloaden via een beveiligde verbinding. De rapportage wordt dagelijks ververst en bevat onder andere informatie over:

  • Rendement
  • Opbrengsten
  • Kosten
  • Mandaatcontrole
  • Risicometing

Bekijk hier een voorbeeldrapportage.

Verzekerd van de expertise topcapital

iBeleggen komt voort uit moederbedrijf topcapital, dat het vermogensbeheer uitvoert en berust op de kennis en expertise van topcapital. De beleggingsfilosofie van iBeleggen en topcapital is gelijk, alleen de werkwijze is anders (online vermogensbeheer met een persoonlijke touch versus traditioneel en meer persoonlijk vermogensbeheer).

Lage kosten

We streven er altijd naar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt. Daarom hebben wij gekozen voor een efficiënte formule: beleggen via internet.


Wilt u meer lezen over het ontstaan van iBeleggen en de samenwerking met topcapital? Lees hier dan verder.

Lees hier meer over onze Missie, Filosofie en Beleid, iBeleggen in de praktijk en onze portefeuilleprofielen.