Hieronder gaan wij uitgebreid in op onze Missie, Filosofie en Beleid. Wij vertellen u graag over ons ontstaan en lichten onze beleggingsprincipes toe. Wij gaan tevens uitgebreid in op de opbouw van uw portefeuille.

In iBeleggen in de praktijk gaan wij in op de totstandkoming van uw portefeuilleprofiel. U leest hier ook meer over onze tarieven en totale kosten (TCO). Wij vertellen over onze broker, onze mensen en onze vergunningen en toezichthouders. Tenslotte informeren wij u graag over de beveiliging van ons systeem en uw gegevens.

In de andere bijlage treft u een omschrijving van onze portefeuilleprofielen, waarin wij per portefeuilleprofiel ingaan op de beleggingshorizon, de maximale winst en verlies en de verhoudingen tussen de aandelen, obligaties en vastgoed.

Missie Filosofie Beleid voorbladiBeleggen in de praktijk iBeleggen in de praktijk voorbladPortefeuilleprofielen voorblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Heeft u vragen?

Dani en Maurice - iBeleggenNeem dan gerust contact met ons op. Daní en Maurice zijn elke werkdag te bereiken van 08.30 uur tot 17:30 uur en helpen u graag verder.

Telefoon: 020 6736372
E-mail: info@ibeleggen.nl