Hieronder gaan wij uitgebreid in op onze Missie, Filosofie en Beleid. Onze beleggingsfilosofie is gebaseerd op een aantal opvattingen over de financiële markten die door middel van diverse onderzoeken zijn bewezen. Van daaruit streven wij een gedisciplineerd en consequent toegepast beleggingsbeleid na.

In iBeleggen in de praktijk vertellen wij meer over de totstandkoming van uw portefeuilleprofiel en onze modelportefeuilles. U leest hier ook meer over onze tarieven en totale kosten (TCO).

In de andere bijlage treft u een omschrijving van onze portefeuilleprofielen, waarin wij per portefeuilleprofiel ingaan op de beleggingshorizon, de maximale winst en verlies en de verhoudingen tussen de aandelen, obligaties en vastgoed.

Missie Filosofie Beleid voorbladiBeleggen in de praktijk iBeleggen in de praktijk voorbladPortefeuilleprofielen voorblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Heeft u vragen?

Dani en Maurice iBeleggenNeem dan gerust contact met ons op. Daní en Maurice zijn elke werkdag te bereiken van 08.30 uur tot 17:30 uur en helpen u graag verder.

Telefoon: 020 6736372
E-mail: info@ibeleggen.nl