Hieronder kunt u de totale kosten per jaar (TCO) berekenen die u bij iBeleggen betaalt. Hierbij wordt rekening gehouden met uw portefeuilleprofiel en het bedrag waarmee u wilt starten. We streven er voortdurend naar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt.

Met welk bedrag gaat u beleggen?

Gemiddeld wordt er rond de € 115.000 belegd door onze klanten. Met behulp van het schuifje kunt u makkelijk inzicht krijgen in de kosten bij verschillende inlegbedragen. Weet u precies welk bedrag u wilt beleggen? Voer dan eenvoudigweg het bedrag in.

Welk beleggingsprofiel kiest u?

Lees hier meer over onze portefeuilleprofielen.

Uw jaarlijkse kosten zijn

 

Hieronder vindt u een overzicht van hoe de totale kosten die u zojuist heeft berekend zijn opgebouwd. Klik hier voor meer informatie over de verschillende kostenposten.

*Voor het berekenen van de gemiddelde transactiekosten per jaar gaan we uit van 8 transacties, van totaal 40% van de portefeuillewaarde. Dit is gebaseerd op onze transactiegeschiedenis van de afgelopen jaren.
**Om de eenmalige transactiekosten voor het aankopen van de modelportefeuille te kunnen verwerken in de jaarlijks kosten hebben we deze kosten uitgespreid over 10 jaar, een gemiddelde beleggingshorizon bij iBeleggen.

Vergelijking met andere vermogensbeheerders

Wilt u weten hoe de totale kosten en rendementen zich verhouden tot de concurrentie?