De tarieven van iBeleggen behoren tot de laagste van Nederland. En hoe lager de kosten, hoe meer u als klant onder de streep overhoudt.

Dit geldt ook voor de transactiekosten. Omdat iedere transactie geld kost, brengen we alléén veranderingen aan die bijdragen aan een betere spreiding, lagere kosten en/of een hogere kwaliteit.

De totale kosten die aan onze dienstverlening verbonden zijn, bestaan uit:

iBeleggen
Aan iBeleggen betaalt u een vaste administratievergoeding en een beheervergoeding afhankelijk van het bij ons ondergebrachte vermogen.
Administratievergoeding 145,20 euro per jaar (incl. 21% BTW). Dit bedrag komt voort uit 10 euro per maand excl. 21% BTW.
Beheervergoeding 0,36% per jaar over het vermogen (incl. 21% BTW).
BinckBank
Als klant betaalt u kosten aan BinckBank voor het uitvoeren van effectentransacties. In deze bijlage vindt u een uitgebreid overzicht van de kosten per transactie voor verschillende beurzen, de eenmalige (transactie)kosten voor het invullen van de portefeuille en overige kosteninformatie.
Transactiekosten De kosten per transactie – afhankelijk beursnotering van de betreffende positie – liggen tussen de 5,50 euro + 0,06% en de 5,50 euro + 0,12% over het transactiebedrag.
Fondskosten
Fondsaanbieders brengen een beheervergoeding in rekening en berekenen kosten voor het doen van transacties binnen de index.
Kosten voor de indextrackers en marktfondsen De gemiddelde totale fondskosten bij iBeleggen bedragen 0,25% per jaar.