De tarieven van iBeleggen behoren tot de laagste van Nederland. Sinds 2019 hebben wij onze administratievergoeding gehalveerd. Het is ons streven om onze tarieven in de toekomst verder te verlagen. Want hoe lager de kosten, des te meer u als klant onder de streep overhoudt.

De beheervergoeding en administratiekosten zijn inclusief btw. Over de transactiekosten en fondskosten is geen btw verschuldigd.

Kosten iBeleggen Beheervergoeding en administratiekosten
0,36% over het vermogen + 72,60 euro per jaar (incl. btw)
Kosten Broker Transactiekosten
Saxo Bank hanteert voor iBeleggen een all-in fee voor het bewaren van effecten en verrichten van effectentransacties. Dit tarief is gebaseerd op de omvang van uw belegde vermogen. Bij elke transactie op de beurs is er tevens sprake van spreadkosten*. Bereken uw totale kosten.
Fondskosten Kosten voor de indextrackers en marktfondsen
De gemiddelde totale fondskosten bij iBeleggen bedragen circa 0,17% per jaar. Deze kosten zijn verwerkt in de koers van de fondsen.

* De spread is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs van uw beleggingen. Wij handelen uitsluitend in zeer liquide producten met een lage spread. De gemiddelde spreadkosten bedragen circa 0,02% per jaar.


Uw totale kosten berekenen?

Klik op de onderstaande link om de totale kosten per jaar (TCO) te berekenen die u bij iBeleggen betaalt.