https://www.girodikika.nl/frank-den-blijker-team-ibeleggen

Het afgelopen jaar heb ik namens iBeleggen 360 kilometer in drie dagen door Nederland gefietst om geld op te halen voor KinderenKankervrij (KiKa). Dit jaar is het tijd voor het echte werk en fiets ik van 24 t/m 29 juni door de bergen van Toscane (995 km en 10 stijgkilometers)!

 

Mijn jeugd als wedstrijdroeier geeft me een goede basis, maar ik heb het afgelopen jaar ook flink wat moeten fietsen om me voor te bereiden op deze uitdaging. Dat ik dit doe voor een fantastisch goed doel, maakt het trainen echter minder zwaar. Eigenlijk is het met alle uitdagingen in het leven zo:  Als je weet dat je mensen die het hard nodig hebben kunt helpen en dat je je gesteund weet in je actie, dan geeft dat heel veel energie! Door mij te sponsoren helpt u KiKa en laat u mij de finish halen!

KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is het noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Klik op deze link om meer te weten te komen over de Giro di KiKa en geef mij vleugels met uw bijdrage aan KiKa: https://www.girodikika.nl/frank-den-blijker-team-ibeleggen  Alvast veel dank!

 

 

Frank den Blijker Frank (1966) is vermogensadviseur en partner. Hij overziet het brede plaatje, is positief kritisch, hulpvaardig en stressbestendig.