We hebben leuk nieuws te delen! Vorige week zijn we verhuisd naar een groter en duurzaam kantoor aan de rand van het Amsterdamse Bos. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze relaties te ontvangen. We kijken ernaar uit om hier op een duurzame wijze verder te groeien.

Nieuw adres

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam 

Onze contactgegevens zijn onveranderd gebleven, dus we blijven bereikbaar via ons vertrouwde telefoonnummer en e-mailadres.

Nieuw kantoor

We zijn heel blij met onze nieuwe werkomgeving. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze relaties te ontvangen. De ondergrondse parkeergarage biedt zowel voor onze relaties als voor ons veel gemak.


Samenwerking

We kijken uit naar een succesvolle voortgang van onze samenwerking vanuit ons nieuwe kantoor en hopen hier op een duurzame wijze verder te groeien!

iBeleggen Wij zijn iBeleggen. Noem ons idealisten maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke, onafhankelijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon begrijpelijk en eenvoudig zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s. En dat helemaal duurzaam.