Leer onze ambassadeurs kennen

Van wie kunt u beter advies krijgen dan van ervaringsdeskundigen? Onze ambassadeurs vinden het leuk om u te woord te staan en hun ervaringen met u te delen. U kunt met hen hieronder kennismaken.


Cor Hoeboer

Ambassadeurs iBeleggen

Relatie tot iBeleggen: klant van het eerste uur.

Cor (1956) woont in Naarden en is partner bij Redap (ontwikkelen van mensen en organisaties). In Cor ontmoet u een trouw, integer en behulpzaam persoon. Cor heeft een passie voor koken en wijn, is fanatiek wielrenner en houdt van zeilen.

“iBeleggen staat voor eenvoud, transparantie, lage kosten en het niet inspelen op hebzucht door hoog op te geven over fantastische resultaten. iBeleggen geeft aan dat je door goede spreiding, naast een goed rendement, rust in de tent krijgt. Ik begrijp eerlijk gezegd niet goed dat iBeleggen nog maar zo beperkt bekend is.”

“Waarom ik voor iBeleggen heb gekozen? Omdat ik vanaf het begin het gevoel had dat ik een persoon ben, en geen nummer. Vanwege de betrouwbaarheid die iBeleggen uitstraalt in een wereld die door snelheid, onrust en persoonlijk winstbejag geregeerd wordt.”


Wim Meijer

Relatie tot iBeleggen: klant sinds 1 januari 2017.

Wim (1953) woont in Amsterdam en is een warme en creatieve persoonlijkheid. Hij omschrijft zichzelf als een idealist en een dromer. Hij geniet van zijn werk (fysiotherapeut), houdt van kunst en schildert graag zelf. Wim is in aanraking gekomen met iBeleggen via patiënten die werkzaam zijn in de financiële sector.

“Voor mij staat iBeleggen voor persoonlijk, vertrouwenwekkend, degelijk en ambitieus. Wat mij aanspreekt in iBeleggen? Dat ze er voor mij zijn en niet bezig zijn met het werven van nieuwe klanten met wollige teksten en grote marketingcampagnes.”

“Ik heb voor iBeleggen gekozen omdat ik op een veilige manier mijn geld wil beleggen zodat mijn dochter verzekerd is van een goede financiële toekomst. iBeleggen neemt een zorg van mij over zodat ik me kan richten op mijn werkzaamheden en andere leukere dingen. Dit geeft mij rust en stabiliteit.”


Petra Joorse

Ambassadeurs iBeleggen

Relatie tot iBeleggen: klant sinds maart 2014.

Petra (1960) is een vrolijk, goedlachs en positief-kritisch persoon die eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in haar vaandel heeft staan. Niet iemand die over één nacht ijs gaat, maar het naadje van de kous wil weten voordat ze haar commitment geeft.

“iBeleggen is laagdrempelig, helder en snel in de communicatie. Het klantbelang staat voorop. De concurrentie probeert om hun eigen producten te verkopen en is meer uit op eigenbelang.”

“Ik heb voor iBeleggen gekozen omdat het aanvoelde als betrouwbare partij, het klikte vrijwel direct. Die klik wordt steeds opnieuw bevestigd door onder andere snelle reacties op vragen en to the point communicatie. En natuurlijk een goed rendement, zonder dat ik daar naar om hoef te kijken.”

Roeland de Bruin

Ambassadeurs iBeleggen

Relatie tot iBeleggen: oud-werknemer.

Roeland (1992) woont in het centrum van Utrecht en was in 2013 de eerste werknemer van iBeleggen. Hij is een enthousiaste sfeermaker en houdt van sporten, gezelligheid en lekker eten. Na viereneenhalfjaar heeft hij per 1 januari 2018 gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Bol.com, maar hij draagt iBeleggen nog steeds een warm hart toe.

“iBeleggen staat voor wereldwijd gespreid indexbeleggen tegen zeer lage kosten, gericht op de lange termijn. Ik ben ervan overtuigd dat dit de beste manier van beleggen is. Vandaar ook dat ik nog steeds vrienden en kennissen doorverwijs naar iBeleggen. Met iBeleggen kiest u voor online beleggen, maar met een persoonlijke touch.”


Janneke Tichelaar

Relatie tot iBeleggen: klant sinds maart 2014.

Janneke is een hartelijke en sociaal betrokken vrouw die veel waarde hecht aan authenticiteit en oprechtheid. Zij is maatschappelijk geëngageerd en zet zich op verschillende terreinen actief voor bepaalde belangenorganisaties in. Als econoom is ze goed in staat door financiële ballonnetjes heen te prikken. Janneke kan zich uitstekend ontspannen en voluit genieten van de veelheid aan activiteiten die haar woonplaats Amsterdam biedt. Verder houdt ze van reizen, tennissen en Ajax. Ze geeft er de voorkeur aan om zonder foto op onze website te staan.

In de harde en onpersoonlijke wereld van geld is iBeleggen een verademing. Goed gehumeurd en toegankelijk, open en transparant wordt er gewerkt aan een mooi netto rendement. De keuze was daarom snel gemaakt.

Ik heb voor iBeleggen gekozen omdat het een nuchtere, kundige en professionele organisatie is. Wat hen, naast de goede rendementen, onderscheidt is de warmte van het bedrijf. Als je belt of mailt krijg je snel antwoord. Je hebt echt het gevoel dat je bij iBeleggen geen nummer bent. Voor mij was het belangrijk om zo weinig mogelijk met beleggen bezig te zijn en toch een goed rendement te behalen. Met de keuze voor iBeleggen is dat gelukt.”


Jeroen Gilles

Ambassadeurs iBeleggen

Relatie tot Beleggen: voormalig consultant voor diverse projecten van iBeleggen en topcapital.

Jeroen (1982) werkt en woont in Haarlem. Heeft op jonge leeftijd drie succesvolle bedrijven opgebouwd en heeft deze in 2015 aan het zittend management verkocht. Sindsdien werkt Jeroen op projectbasis aan uiteenlopende projecten. Eén van deze projecten was het opzetten van de websites van iBeleggen en topcapital. Daarnaast heeft Jeroen beide bedrijven geadviseerd over de huisstijl en communicatie.

“Voordat ik met iBeleggen in contact kwam, dacht ik altijd dat beleggen iets spannends en vooral risicovols zou zijn. Iets voor avonturiers en mensen die van gokken houden. Door mijn werk kreeg in kennis en inzicht in deze voor mij nieuwe vorm van beleggen. Hierdoor weet ik nu dat beleggen helemaal niet zo risicovol is als ik dacht, maar dat je je als belegger vooral moet conformeren aan een aantal uitgangspunten. Ik heb geleerd dat beleggen heel verstandig is en op middellange termijn mij een heel goed rendement brengt.”

Na circa 2 jaar voor iBeleggen en topcapital gewerkt te hebben, heeft Jeroen een nieuwe uitdaging gevonden in het opzetten van een nieuwe bedrijfsactiviteit, namelijk de aan- en verkoop van exclusieve sportauto’s. Jeroen draagt ons nog steeds een warm hart toe en is daarom bereid u in zijn rol van ambassadeur informatie te geven.

“Ik vind dat beide bedrijven zich veel te bescheiden opstellen en in de media een meer prominente rol zouden moeten willen spelen. Ik vind dat iBeleggen en topcapital veel te terughoudend zijn in het maken van reclame. Aan de andere kant heb ik er tegelijk bewondering voor dat ze toch een gezonde groei weten te realiseren.”


Wilt u in contact komen met een van hen?

Mail ons op: info@ibeleggen.nl of bel met Daní of Maurice via +31 (0)20 673 63 72.

In contact komen met een van onze ‘anonieme’ ambassadeurs?

Naast bovenstaande ambassadeurs hebben we nog een aantal ambassadeurs die er de voorkeur aan geven niet met naam en toenaam op de website vermeld te worden, maar u desalniettemin graag te woord staan. Ook met hen kunt u in contact komen.